Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XBOX360 czy PlayStation3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XBOX360 nie opłaca się kupować bo czytałem, że już jest przygotowywana (albo gotowa ?) wersja XBOX720 .

Dla niedowiarków daję zacytowaną informację:

konsole PlayStation 4 i Xbox 720 trafią na rynek najpóźniej w roku 2012. Opinię taką wygłosił podczas GC Developer Conference w Lipsku. Podkreślił przy tym, że ani Sony, ani Microsoft, nie przekazały mu żadnych informacji, na których opiera swoje spekulacje. Jednak Crytek rozpoczął już przygotowania do pojawienia się kolejnej generacji konsoli

Także poczekaj z kupnem do 2012 . Po co miałbyś żałować straconych pieniędzy na coś przestarzałego jak PS3 i XBOX360.. Nawet producenci najnowszych gier żalą się na ich słabe parametry i muszą konwertować grafikę na nieco gorszą by odpaliła gra na konsoli.

Owszem w/g informacji wynika, że to spekulacja, ale jest bardzo prawdopodobna bo producenci już przygotowują swoje gry pod nowsze wersje nawet na konferencjach dot. gier o tym mówiono.

jqeuR.png

Opublikowano

Osobiscie mam PS'a 3 , i grywam czasem troche , na XBOX'ie za to z kumplami sie grywa ,bo znajomy ma 3 szt ,wiec wieczorki wspolne przy gierce sie robi.

Mi bardziej podchodzi PS ,niektorzy twierdza ze jednak XBOX jest lepszy patrz lepsza optymalnosc/wydajnosc itp

Ja pozostaje wierny PS'owi wiec go polecam.

Opublikowano
xbox podobno psuje monitory

tak tak...

Co do tematu, to wysarczy poszukać w google, jest dużo takich tematów. Chociażby

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Ja polecam bardziej X'a niż ps bo Xbox ma kinect który napewno lepiej działa niż ps move.Na move musisz jeszcze coś klikać i wgl a na xbox jest łatwiej. Więc ja jestem bardziej za xbox

76561198004076728.png
Opublikowano (edytowane)

Dzięki za pomoc. Myślałem, że będzie więcej ludzi za Xboxem bo byłem na niego nastawiony. Grafika jest gorsza na PS3 niż na Xboxie, no ale cóż... Czekam na dalsze sugestie.

Bzdury. Grafika jest taka sama na obu konsolach...

Było już kilka takich tematów na MPC i w każdym wychodziło, że ps3 jest lepsze.

Kinect działa dosłownie słabo, kilku sekundowy lag ma. Move działa błyskawicznie.

Edytowane przez NetBeans

mateq

Wideo kurs programowania w c++

TU

Opublikowano

Pfff... A ja zostaje wierny PC <--- Polecam!

Ale odnośnie pytania...

Grałem na ps3 i x360 kilka razy po kilka minut :D i muszę przyznać, że dla mnie lepsza jest x360. No ale jeżeli chcesz kupować konsole to poczekaj do 2012 : )

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Ją bym ulepszył PC i ściągnął emulatory :D Jednak jakbym miał już wybierać to wybralbym PS multi za free

Opublikowano

Lepiej mi się grywa na xboxie, więc polecam, kinect wydaje sie fajną sprawą, lepszą od move'a bo nie ma żadnego kontrolera.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

ja mam xboxa i gra super;]

mam wersje slim trochę się grzeje ale to jak kazda konsola;]

slyszalem ze ps3 ma slabsza grafike choc nie wiem dokladnie;]

;]